”Hej Gabriela,

Trevligt att ses på mässan och tack för din fantastiska blogg med mycket intressanta och lärorika inlägg! Hoppas att det var många som upptäckte era fantastiska produkter under mässdagarna! Jag fick aldrig tillfälle och berätta för dig att i somras köpte jag en del av Alqivimias fantastiska oljor, bland annat comfort legs, body sculpter, ant-cellulite, alla med fantastiska resultat, under hela sommaren och även nu så har folk undrat vad det är jag har gjort, jag kanske har gått ner 2 kilo men alla kommentera mitt utseende och form som om jag har gått ner 10 kg! Jag bara njuter, nu undrar jag hur länge ska jag fortsätta, går man upp i vikt eller volym om man slutar? har ni fått höra nåt från andra? det skulle vara kul och få höra lite av andras upplevelse! Snart dags och beställa några nya produkter och då ska jag passa på att beställa nya nagellackerna också.

Många varma hälsningar i kylan!

<3″

Hej <3,

Tack så hjärtligt för senast! Så härligt att se dig 🙂 . Och tack så hjärtligt för ditt mail! Så roligt att du (och andra) sett resultat, det är precis så oljorna fungerar. Härligt, eller hur?  De skulpturerar kroppen (får den inte att gå ner i vikt men centimetrar. Om du känner dig nöjd nu,  kan du göra ett uppehåll och återvända till oljorna om det behövs om ca tre månader och sedan köra en ny kur mot våren.  

Mina klienter brukar göra så att dels så kör de någon av oljorna/lotionerna och för att få en mer intensiv kickstart så kör de hela Body Sculptor behandlingen. Många nöjda och glada kvinnor 🙂

Önskar dig en härlig ny vecka!

Varma hälsningar, Gabriela

”Hej underbara Gabriela!

 Tack så hemsk mycket för ditt svar, jag uppskattar djupt att du tar dig tid och svarar personligt! Tack för dina tips för användandet av oljorna, jag kommer att köra de periodvis.

Ha det gott ”