Hej!

Jag har ju lovat att berätta om Nvey Eco 2.0, och jag börjar med Creme de Luxe Flawless Foundation. Den jag har på mig på bilden som tog för några veckor sedan (ni ser snön) är den nya nyansen 881. Vi hade precis fått hem det första provet på nya 881 och kunde knappt sova den natten. (Nu använder jag den nya 880.)Tidigt på morgonen gick jag (och min dotter Beatrice som också knappt kunnat sova) upp och provade. Jag måste erkänna att jag var nervös, väldigt nervös. Jag älskade Creme de Luxen och förstod inte hur den skulle kunna bli bättre.

Vi kan väl lugnt säga att vi blev mer än nöjda! Därav också denna bild som jag bjuder på. Jag skickade den till min bästaste Karina och maskör/make-up artist Cajsa Jackson. Jag tog alltså kort på mig själv i bästa fjortis stil  😉 för att visa hur bra det blev. Vet dock knappt om det syns här på bilden?

Vad gör då Creme de Luxe Flawless Foundation, jo precis det som namnet säger! Perfekt täckning, mjuk och skön och bara smälter in i huden. Lite air brushed. Det går att få en skir täckning som knappt snyns men huden ser perfekt ut.  Ingredienserna är lika underbara. Ni som läser inci kan se att den är mer flytande än den förra och lite lättare att applicera. Allra bäst blir det med foundation pensel. I den här videon kan ni se appliceringstips: