Alqvimia har skapat en helt naturlig Post-Depil olja som nu är en av finalisterna i Vouge Beauty Awards Spanien. Det är en härlig olja med härliga egenskaper. Jag använder den alltid efter vaxning, dels på ben men även på ansiktet för kvinnor som har PCOS (poly cystiskt  ovariskt  syndrom, som bland annat kan ge  ökad behåring pga testosteron). Så här beskrivs den:

 Alqvimia har skapat den första 100% naturlig olja med ekologiska ingredienser för att regenerera huden efter hårborttagning. Den är  skapad av de finaste och mest verksamma  naturliga råvaror som naturen givit oss med extrakt av soja och Aloe Vera. Med en blandning  av eteriska oljor som skapar en Yin (kvinnlig) balans och  polaritet. Denna synergi består av tre vegetabiliska oljor :Rallar rosen- Epilobium angustifolium, Dvärg palm -Saw palmetto och pumpa kärnor Cucurbita pepo och) hjälper att sakta ner och hämma hårväxt.

Vad den gör:

  • Den svalkar och lugnar irriterad hud.
  • Regenererar och skyddar den känsliga huden efter hårborttagning.
  • Den återfuktar och ger näring på djupet.
  • Försvagar hårets struktur och har en hårväxt dröjande effekt.

De eteriska oljorna som används i synergin är  Geranium, Salvia Esclarea, Fänkål, Ylang-Ylang, Citron, Apelsin och Lavendel. 

Används under två veckor direkt efter hårborttagningen och du får se förvånande resultat, en reduktion av oönskat hår och du får njuta av en mjuk, len hud  med underbar lyster under längre tid någonsin. Lämplig som en kroppsolja eller för ansiktet (speciellt effektiv på halsen och hakan).

Den finns att köpa här i vår webbshop.

Önskar er alla en härlig höstdag! Här har de gula och oranga löven dansat runt i luften. Många kramar och solstrålar Gabriela