Behandlingar

Redan när du kommer in anar du de sagolika dofterna från eteriska oljor. I kliniken tar Gabriela eller Helene hand om dig för en helhetsupplevelse i rogivande atmosfär. Vi kombinerar exklusiva ekologiska produkter med personligt och anpassade eteriska och vegetabiliska oljor just för dig. Det ger dig en njutbar och effektiv behandling av ansikte och kropp som även gör underverk för själen.

Du är unik! Därför är det självklart att den behandling du väljer anpassas till dig, med de behov och önskemål du har just nu. Ditt besök hos oss är din egen stund, och vi vill göra den till en underbar upplevelse som ger det resultat du önskat.

Vi på Turkos gör allt för din hud och ditt välmående! Men, är Turkos en hudvårdsklinik som arbetar med kropp och hälsa, eller en hälsoklinik som utgår från huden? Ja, på den frågan kan vi bara svara – både och. Det hänger ju ihop, och  utifrån den insikten har vi utvecklat turkosmetoden för att få till bästa möjliga resultat tillsammans med varje enskild klient. Det är viktigt att påpeka att vi inte behandlar medicinska symptom och sjukdomar. Däremot hjälper vi till med sådana besvär som kan lösas med lite mera medvetna val i din livsstil.

Turkosmetoden handlar om att leda dig mot ett rikare liv. Vi arbetar med inre och yttre hudvård och holistisk hälsa för att ta fram den vackraste och friskaste personen du kan vara. För att åstadkomma det på mest effektiva sätt erbjuder vi förutom verksamma behandlingar även konsultationer med kostrådgivning och livsstilscoachning, som vi kan basera på flera olika provtagningar och analyser om så önskas, och givetvis tillhandahåller vi utvalda kosttillskott och effektiva hudvårdsprodukter av bästa kvalitet.

Här kan du se en presentation av våra tjänster och läsa mer om vad vi kan göra för dig:

  • Ansiktsbehandling Klassisk – för dig som vill komma för att få en skön och avslappnande stund för att gå med ett strålande fräscht och vackert ansikte.
  • Ansiktsbehandling Resultat – för dig som upplever något slags problem med din hy som du vill få hjälp med. Tas oftast i kur med en serie behandlingar och konsultationer.
  • Kroppsbehandling – för dig som vill få både kropp och sinne i balans genom massage och terapeutisk aromaterapi.
  • Lymfdränage Dr. Vodder – för dig som behöver få lymfsystemet aktiverat. Kan ges i ansiktet eller för kroppen. Lymfdränage är mycket effektivt vid svullnader och ödem, vid värk, vid rehabilitering efter skador, och som detox. Tas oftast i kur med en serie behandlingar.
  • Personlig Terapeut – för dig som vill få ett kontinuerligt omhändertagande av din terapeut där vi tar upp och behandlar de delar i livet som påverkar ditt välmående.
  • Konsultation – för dig som önskar vägledning och stöd i en livsstilsjustering mot ett friskare och rikare liv. Det kan handla om huden, om kroppen (hormoner, mage/tarm, värk, energi m.m.) eller om själen (oro, sömn, nedstämdhet m.m). Konsultation kan även ges på distans via mejl/ telefon.
  • Konsultation med Provtagning och Analys – för dig som upplever mera omfattande eller komplexa besvär, där vi behöver göra ett detektivarbete för att hitta grundorsaken.
  • Kurser – för er som önskar arbeta tillsammans i grupp med kompetent och trygg vägledning för att ta ett rejält kliv mot en hälsosammare livsstil.
  • Utbildning – för dig som är terapeut och vill lära dig mera om Turkosmetoden för att själv kunna hjälpa dina klienter med holistisk hälsa och hudvård.

Vi uppnår mycket goda resultat med turkosmetoden och det är stor efterfrågan på våra tjänster. Vi prioriterar behandlingar och konsultationer enligt pågående handlingsplan och därför är det väntetid innan du kommer in i systemet som ny klient hos oss. Räkna med ungefär tre – fyra månader innan du läggs in i schemat och får din bokning, och därefter ytterligare fyra – sex månader tills du har din första bokning eller konsultation. När vi lagt in dig i systemet får du dina bokningar enligt din handlingsplan.

Vi har tider för Hårmineralanalys varje vecka, så om du är intresserad av att göra en analys och få en utförlig konsultation så är du välkommen att boka en tid redan nu!

Vi rekommenderar att du använder våra tjänster här på sidan som stöd och vägledning till att ta de första stegen mot ett rikare liv redan i dag. Läs mer under respektive tema, sök i Kunskapsbanken och prova att beställa hem något av våra startpaket!

Observera att vi inte kan ge behandling till dig om du har en pågående infektion i kroppen, till exempel om du är förkyld eller har någon form av utslag. Ring om du är det minsta osäker! Avbokning fram till 24 h innan bokad tid. Ej utnyttjad bokning faktureras med halva beloppet.

 

Behandlingar hos Turkos 2017-2018

Vill du boka en tid hos oss? Kontakta oss på Turkos på telefon 063-12 23 13 eller mejl info@turkos.se

Välkommen!

 

Fri frakt vid beställning över 400 kr