Hej!

Det är många som är nyfikna och frågar om vårt vattenbaserade peel-off nagellack Suncoat, hur det funkar och hur man gör med det. Eftersom vi har städat på vår websida har en tidigare instruktion fallit bort, så här kommer en ny. Du hittar så klart lacket i webshopen!

polish-and-peelbottles

Så här lyckas du bäst med appliceringen av ett Peel-off lack:

  1. Rengör naglarna. Naglarna måste vara rena och torra. Olja eller handkräm gör att lacket inte fastnar.
  2. Applicera tunna lager. Låt lacket torka en minut innan du lägger på ett nytt lager. Ta hellre flera tunna lager än ett tjockt. Två eller flera lager rekommenderas.
  3. Avsluta med Suncoat Clear Top Coat för bättre hållbarhet och för att undvika att lacket flisar sig.
  4. Undvika att blöta ned naglarna i varmt vatten den första timmen. Även om lacket känns torrt på ytan så tar det ett par timmar innan lacket härdat. Vår rekommendation är att man lackar sina naglar på kvällen innan man går och lägger sig; då har man garanterat starka och snygga naglar nästa dag.

 

Så här tar du bort ett Peel-off lack:

  1. Ta gärna ett litet nagelbad i några minuter, speciellt viktigt om du låtit lacket sitta flera dagar.  Pilla upp ett litet hörn högst uppe på nageln, ta tag och dra av. Hela lacket åker av som ett skinn, och du är klar! ) Ingen Remover behövs! Apply – Enjoy – Peel off!