Hej 🙂 Nu känns det lite som att cirkeln är sluten.  Jag är ju uppvuxen i en familj (speciellt min pappa) intresserad av massage, zonterapi och komplementär medicin. Även tidigare generationer har varit intresserade.  

Intresset för hälsa och hudvård har alltid funnits och när jag gick gymnastiet så fick jag möjlighet att göra min praktik hos en underbar kvinna; MajBritt Gustafsson. Hon har arbetat under många, många år som lymfans och det manuella lymfdränagets främsta förespråkare. Hennes cv är mycket imponerande hon har undervisat i flera länder och blev handplockad av Dr. Vodder själv. Hon lämnade ett djupt intrýck på mig. Och nu äntligen har jag utbildat mig hos henne! 🙂 Fick också lära känna en ny liten ängel Elin som jag tränade med. Den behandlingen kommer att ingå i behandlingsmenyn <3

Solstrålar och kramar