Inre & Yttre Hudvård

Inre & Yttre Hudvård

Här hos Turkos arbetar vi med inre och yttre hudvård och välmående för ett rikare liv. Vi ger omtanke till ansikte, kropp och själ. En bärande tanke i vår filosofi är att allt hänger ihop, och utifrån det perspektivet är det självklart att vårt välmående är relaterat till hur vår hud mår, och att huden i sin tur är beroende av den näring vi tillfört kroppen. Vi lägger stor vikt vid att välja hudvård med så bra näringsrikt innehåll som möjligt, och kosttillskott med bästa möjliga upptagningsförmåga. Samtidigt med så liten påverkan som möjligt på vår natur.

Den yttre hudvården består av rengöring, tillförsel av fukt, fett och näringsämnen samt ett yttersta skydd som behåller fukten och stoppar skadlig strålning och föroreningar. Vi har ett brett sortiment av utprovad och garanterat mild och skonsam hudvård som vi vet ger god effekt.

I den inre hudvården tillför vi alla de essentiella fetter, vitaminer, mineraler och andra näringsämnen som huden och resten av kroppen behöver. Med en frisk hy förbättras både immunförsvar och självkänsla, så den är en viktig del i vårt välmående. Ett välbalanserat intag av lättupptagliga kosttillskott gör stor positiv inverkan på ditt välmående. Samma positiva resultat som du kan se på din hud får du också i hela din kropp och alla de inre organen som gör att du fungerar och mår bra.

Men för ett rikare liv behöver vi lite flärd också, eller hur? Vi har flärdfull makeup, underbara kroppsoljor och fantastiska parfymer, och mycket annat som gör livet njutbart!

Här i vår webshop har vi samlat det mesta av vad du kan behöva för din inre och yttre hudvård, och en del för flärd och njutning, och allt är utvalt och testat av oss i vår klinik. Välkommen att botanisera och shoppa bland kosttillskott, hudvård, kroppsvård, makeup, doft, aromaterapi, hår, hygien, bad, sol och annat härligt!

Utvalda artiklar

Fri frakt vid beställning över 400 kr
Sitemap