Du är inte inloggad. Logga in / Registrera

0 artiklar / 0 kr Visa

Alla Behandlingar

Alla Behandlingar

Vi på Turkos gör allt för din hud och ditt välmående! Men, är Turkos en hudvårdsklinik som arbetar med kropp och hälsa, eller en hälsoklinik som utgår från huden? Ja, på den frågan kan vi bara svara – både och. Det hänger ju ihop, och vi arbetar utifrån den insikten för att få till bästa möjliga resultat tillsammans med varje enskild klient. Det är viktigt att påpeka att vi inte behandlar medicinska symptom och sjukdomar. Däremot hjälper vi till med sådana besvär som kan lösas med lite mera medvetna val i din livsstil.

Våra tjänster handlar om att leda dig mot ett rikare liv. Vi arbetar med inre och yttre hudvård och holistisk hälsa för att ta fram den vackraste och friskaste personen du kan vara. För att åstadkomma det på mest effektiva sätt erbjuder vi förutom verksamma behandlingar även konsultationer med kostrådgivning och livsstilscoachning, som vi kan basera på flera olika provtagningar och analyser om så önskas, och givetvis tillhandahåller vi utvalda kosttillskott och effektiva hudvårdsprodukter av bästa kvalitet.

Här kan du se en presentation av våra tjänster och läsa mer om vad vi kan göra för dig:

  • Ansiktsbehandling Klassisk – för dig som vill komma för att få en skön och avslappnande stund för att gå med ett strålande fräscht och vackert ansikte.
  • Ansiktsbehandling Resultat – för dig som upplever något slags problem med din hy som du vill få hjälp med. Tas oftast i kur med en serie behandlingar och konsultationer.
  • Kroppsbehandling – för dig som vill få både kropp och sinne i balans genom massage och terapeutisk aromaterapi.
  • Lymfdränage Dr. Vodder – för dig som behöver få lymfsystemet aktiverat. Kan ges i ansiktet eller för kroppen. Lymfdränage är mycket effektivt vid svullnader och ödem, vid värk, vid rehabilitering efter skador, och som detox. Tas oftast i kur med en serie behandlingar.
  • Personlig Terapeut – för dig som vill få ett kontinuerligt omhändertagande av din terapeut där vi tar upp och behandlar de delar i livet som påverkar ditt välmående.
  • Konsultation – för dig som önskar vägledning och stöd i en livsstilsjustering mot ett friskare och rikare liv. Det kan handla om huden, om kroppen (hormoner, mage/tarm, värk, energi m.m.) eller om själen (oro, sömn, nedstämdhet m.m). Konsultation kan även ges på distans via mejl/ telefon.
  • Konsultation med Provtagning och Analys – för dig som upplever mera omfattande eller komplexa besvär, där vi behöver göra ett detektivarbete för att hitta grundorsaken.
  • Kurser – för er som önskar arbeta tillsammans i grupp med kompetent och trygg vägledning för att ta ett rejält kliv mot en hälsosammare livsstil.
  • Utbildning – för dig som är terapeut och vill lära dig mera om hur vi på Turkos arbetar för att själv kunna hjälpa dina klienter med holistisk hälsa och hudvård.

Observera att vi inte kan ge behandling till dig om du har en pågående infektion i kroppen, till exempel om du är förkyld eller har någon form av utslag. Ring om du är det minsta osäker! Avbokning fram till 24 h innan bokad tid. Ej utnyttjad bokning faktureras med halva beloppet.

Behandlingar hos Turkos 2017

Vill du boka en tid hos oss? Kontakta oss på Turkos på telefon 063-12 23 13 eller mejl info@turkos.se

Välkommen!

Utvalda produkter

Sitemap