Du är inte inloggad. Logga in / Registrera

0 artiklar / 0 kr Visa

Suncoat

Suncoat-logo-jpeg-300x76Suncoats vattenbaserade nagellack och naturliga remover är ett genombrott i tillverkningen av nagellack. Nagellacken är baserade på vatten i stället för kemikalier och den naturliga removern är soja och majs baserad.

Nu går Suncoats vattenbaserade nagellack och miljövänliga remover äntligen att köpa i Sverige.

Nedan finns några viktiga saker att tänka på när det gäller Suncoats vattenbaserade nagellack.

Nagellacket får inte frysa! Förvara Suncoats vattenbaserade nagellack i rumstemperatur. Av den anledningen vill vi avstå ifrån att skicka leveranser som innehåller nagellack under dagar med sträng kyla.

Observera att olika nyanser har olika konsistens, det är en naturlig följd av att endast naturliga pigment används och är helt i sin ordning. Om lacket blivit så tjockt att det är svårt att applicera kan det spädas försiktigt med vatten. Tillsätt endast en droppe i taget, skaka ordentligt och prova. Hållbarheten är två år efter öppnandet.

Färgerna kan skilja mellan bild och verklighet. Läs därför beskrivningen på färgerna!

Appliceringsguide:

Viktig information om hur Suncoats vattenbaserade nagellack på bästa sätt appliceras och tas bort. Suncoats vattenbaserade nagellack skiljer sig något från konventionella nagellack. För bästa hållbarhet följ guide nedan.
1. Rengör naglarna. Naglarna måste vara rena och torra. Olja eller handkräm gör att lacket inte fastnar.
2. Skaka flaskan innan du applicerar nagellacket. Om lacket är för tjockt, tillsätt en (1) droppe vatten och skaka igen.
3. Applicera tunna lager. Låt lacket torka en minut innan du lägger på ett nytt lager. Ta hellre flera tunna lager än ett tjockt. Två eller flera lager rekommenderas.
4. Avsluta med Suncoat Clear Top Coat för bättre hållbarhet och för att undvika att lacket flisar sig.
5. Undvika att blöta ned naglarna i varmt vatten de första två timmarna. Även om lacket känns torrt på ytan så tar det ett par timmar innan lacket härdat. Applicera med fördel på kvällen innan sängående så hinner lacket härda över natten.
6. För att få djupare intensitet i färgen, applicera fler tunna lager. Suncoat använder jordpigment i stället för kemikalier för att färgsätta nagellacken. Därför behövs ibland ytterligare några tunna lager för att få den rätta nyansen.