om Turkos

 

elin-forgrund-helene-har

Vi på Turkos gör allt för att ge dig ett rikare liv. Det gör vi genom att vi hjälper dig med din inre och yttre hudvård och välmående. Det hänger ju ihop, och vi vet att ett holistiskt synsätt på hälsan ger det bästa resultatet. Vi har stor erfarenhet av både hudvård och hälsa som vi gärna delar med oss av till dig. Läs gärna mer i Kunskapsbanken, eller kontakta oss för att få veta mer!

BEHANDLINGAR PÅ TURKOS

En behandling hos oss på Turkos utformas alltid helt efter dina behov för att kunna uppnå bästa resultat. Du kan alltid vara säker på att du valt rätt behandling, för den är för dig! Du har flera olika behandlingar att välja på; kropps- och ansiktsbehandlingar, makeup och konsultation för hud och hälsa. Hos oss får du terapeutens fulla uppmärksamhet och omtanke, under hela din bokade tid. Vi använder endast utvalda ekologiska produkter som är säkra och ger resultat. En stund hos oss ger ro för kropp och själ, och du går vidare med ny energi och ett strålande yttre!

BUTIKEN I ÖSTERSUND

Vi finns på Köpmangatan 34 i Östersund nära Storsjön. Doften av hälsobringande oljor kommer att berätta när du närmar dig. Vår butik erbjuder allt du behöver för din hudhälsa och välbefinnande, inklusive lite flärd som ger guldkant på livet. Hos oss finns allt från kosttillskott, hudvård, kroppsvård, makeup, vattenbaserade nagellack och ekologiska parfymer.

WEBSHOP

Vi har även en webshop där vi på ett enkelt sätt erbjuder våra hudvårdsprodukter och kosttillskott till dig, praktiskt levererat i ett paket hem till dig eller närmaste ombud!