Du är inte inloggad. Logga in / Registrera

0 artiklar / 0 kr Visa

Köpvillkor

Välkommen!

Välkommen till Turkos butik på nätet! I vår webbshop hittar du ett noga utvalt sortiment av ekologisk hudvård och kosttillskott, för inre och yttre hudvård och välmående.

För dej som kund kan det kännas tryggt att veta att det är vi på Turkos AB som är nationell importör (generalagent) av varumärkena Alqvimia, Florascent, Nvey Eco och Suncoat.

Information

Om du har frågor eller känner dej osäker på om en vara är lämplig till just dej så ska du veta att du alltid är välkommen att kontakta oss före köp för att få professionell rådgivning. Du kan hitta en hel del information i Kunskapsbanken, och där kan du även göra ett inlägg med dina kommentarer för att berätta för oss och andra om din erfarenhet. Följ oss gärna på Facebook och Instagram för att få aktuell information, tips och förhoppningsvis en trevlig underhållning!

Du hittar kontaktinfo längst ned på sidan. Välkommen!

Leverans/ Fraktkostnad

Tack vare att Turkos har ett distributionslager har vi alltid dina varor i lager (om inget oförväntat inträffat). Du kan räkna med att få din leverans med Posten eller DHL  inom en vecka efter beställning. Vi tycker att det är mest rättvist att redovisa frakt och expeditionskostnader separat, och dessutom vet vi att vår miljö gynnas av samlade frakter. Det är anledningen till att vi lägger på en fast kostnad för frakt och expedition på mindre leveranser.

För närvarande gäller gratis frakt inom Sverige för ordervärde över 400 kr, och annars tillkommer fraktkostnad 40 kr.

Priser/ Mervärdesskatt

Alla priser anges i Svenska kronor (SEK). Mervärdesskatt (moms 25 % eller 12 %) ingår i alla priser.

Betalning med Payson

paysonloggaAnvänd Payson för att enkelt och tryggt betala till oss. Med Payson kan du betala med VISA, MasterCard samt internetbank (Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea).

Läs mer om Payson här: www.payson.se

Ångerrätt/ Reklamation

Du har rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter leverans. Kontakta oss direkt så vi kan komma överens om hur vi ska göra. Det samma gäller naturligtvis om det du har fått av någon anledning är skadat eller har andra fel. Om du vill returnera det du köpt så skickar du helt enkelt tillbaka dem, givetvis oanvända, obrutna och oskadade. Returfrakten står du som kund för, och tänk då på att packa den ordentligt så att den når oss i samma skick. Så snart vi fått varan i retur och kunnat kontrollera den gör vi en återbetalning av dina pengar.

Givetvis följer vi gällande lagar avseende konsumentskydd och rekommendationer för branschen. Och vi vill så klart alltid göra vad vi kan för att du som kund hos oss ska känna dej fullständigt nöjd. Rekommendera oss gärna för dina vänner och bekanta!

Trevlig shopping!