Köpvillkor

Välkommen till Turkos!

Välkommen till Turkos butik på nätet! I vår webbshop hittar du ett noga utvalt sortiment av ekologisk hudvård och kosttillskott, för inre och yttre hudvård och välmående.

Information

Om du har frågor eller känner dig osäker på om en vara är lämplig till just dig så ska du veta att du alltid är välkommen att kontakta oss före köp för att få professionell rådgivning. Du kan hitta en hel del information i Kunskapsbanken, och där kan du även göra ett inlägg med dina kommentarer för att berätta för oss och andra om din erfarenhet. Följ oss gärna på Facebook och Instagram för att få aktuell information, tips och förhoppningsvis en trevlig underhållning!

Du hittar kontaktinfo längst ned på sidan. Välkommen!

Leverans/ Fraktkostnad

Du kan räkna med att få din leverans med Postnord inom en vecka efter beställning. Ofta går det snabbare än så, men ibland behöver både vi och Postnord en dag extra för att hinna med. Vi prioriterar kvalitet och omtanke före fort men fel, och om något är oklart med din beställning så försöker vi reda ut det innan vi levererar. Vi har lagt stort fokus på att välja ut ett bra sortiment, och då vill vi ju så klart att det ska bli rätt för varje kund.

Vi tycker att det är mest rättvist att redovisa frakt och expeditionskostnader separat, och dessutom vet vi att vår miljö gynnas av samlade frakter. Det är anledningen till att vi lägger på en fast kostnad för frakt och expedition på mindre leveranser, medan vi premierar större beställningar med att ge gratis frakt.

För närvarande gäller gratis frakt inom Sverige för ordervärde över 400 kr, och annars tillkommer fraktkostnad 40 kr.

Priser/ Mervärdesskatt

Alla priser anges i Svenska kronor (SEK). Mervärdesskatt (moms 25 % eller 12 %) ingår i alla priser.

Betalning med Payson

paysonloggaAnvänd Payson för att enkelt och tryggt betala till oss. Med Payson kan du betala med VISA, MasterCard samt internetbank (Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea).

Läs mer om Payson här: www.payson.se

Ångerrätt/ Reklamation

Du har rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter leverans. Kontakta oss direkt så vi kan komma överens om hur vi ska göra. Det samma gäller naturligtvis om det du har fått av någon anledning är skadat eller har andra fel. Om du vill returnera det du köpt så skickar du helt enkelt tillbaka dem, givetvis oanvända, obrutna och oskadade. Returfrakten står du som kund för, och tänk då på att packa den ordentligt så att den når oss i samma skick. Så snart vi fått varan i retur och kunnat kontrollera den gör vi en återbetalning av dina pengar.

Givetvis följer vi gällande lagar avseende konsumentskydd och rekommendationer för branschen. Och vi vill så klart alltid göra vad vi kan för att du som kund hos oss ska känna dej fullständigt nöjd. Rekommendera oss gärna för dina vänner och bekanta!

Trevlig shopping!