Turkos satsar nu 100 % på att utveckla kliniken och butiken i Östersund och på webben. Vi kommer därför att avveckla vår agentur med import/ distributionsverksamheten av “våra” varumärken; alltså Alqvimia, Florascent, Nvey Eco och Suncoat. Så ni kan räkna med en hel del förändringar i vår butik och webshop den närmaste tiden med många nya spännande produkter och märken, men oroa er inte för vi kommer att behålla många gamla favoriter också.

När vi började med importen 2008 fanns det inte mycket att välja på för oss som ville ha exklusiv ekologisk hudvård – i alla fall inte i Sverige. Så man kan säga att en anledning till att vi blev importörer var att vi själva ville få tillgång till riktigt bra hudvård, och det enda sättet var att importera själv från de märken vi ville ha. Med Gabrielas förståelse hur en produkt fungerar på huden utifrån dess INCI lista och med erfarenheten från behandlingarna i hennes salong kunde vi samla ihop ett hudvårdssortiment i världsklass enligt vår egen bedömning. Det har verkligen varit kul och lärorikt att läsa på, prova och utvärdera varumärken och att samarbeta med våra duktiga återförsäljare, men det har också tagit otroligt mycket tid. Och hela tiden har vi haft vår klinik och butik med den värdefulla kundkontakten, och en ambition att hjälpa människor till ett rikare liv.

Redan då vi startade hade vi ett holistiskt synsätt på hud och hälsa med en tanke om att kombinera inre och yttre hudvård för att få resultat. Sedan dess har vi allt mer jobbat med insidan och rekommenderat kosttillskott i våra konsultationer och använt en hel uppsättning olika funktionella manuella terapimetoder i våra behandlingar. Vi kallar det Turkosmetoden som beskrivning av en metodik med ett synsätt och en systematik med tillämpning av en mängd olika terapimetoder. Den har visat sig vara mycket framgångsrik och det har gett oss det stora nöjet att se så många klienter ta fram sitt allra vackraste och starkaste jag. Vi är så tacksamma för att vi fått privilegiet att vara en del i sådana fantastiska berättelser om personlig utveckling.

Vi önskar bara att vi kunde hjälpa fler, och att vi ska kunna ta hand om alla som står på väntelistan till våra konsultationer och behandlingar. Därför känner vi att det är dags att vi skärper vårt fokus på det vi är allra bäst på. Vi vill vidareutveckla turkosmetoden så att vi kan fortsätta ta emot alla er underbara kunder, och även nå ut så vi kan hjälpa fler runt om i landet med inre och yttre hudvård och välmående. Vi hoppas att ni hänger med och stöttar oss i vår utveckling!