julkort-2016

 

Hej på er!

Nu är vi inne i Advent, och de flesta av oss funderar på bra och omtänksamma julklappar till våra nära och kära. Vi vill gärna dela med oss av vår erfarenhet genom att ge er några julklappstips för att minska stressen och öka glädjen.

Presentkort är en klassiker som alltid uppskattas! Finns att få till både behandling och produkter, i alla prisklasser.

Nvey Eco har ett säsongserbjudande på en Cake Eyeliner Duo, som innehåller en brun och en svart eyeliner kaka som är den perfekta multiprodukten till ögon och bryn. 299 kr, så länge lagret räcker.

Suncoat vattenbaserade peel-off nagellack finns just nu till specialpris 99 kr/ st! Extra kul för den som vill mixa ett eget färgstarkt paket!

Det finns så klart fler populära produkter som är efterlängtade och uppskattade. Ett exempel är ansiktsserumen från Alqvimia, där Rejuvenating Serum är ett säkert kort som passar till de flesta över 30 år. De underbara kroppsoljorna är ett bra alternativ, och där är den underbara Queen of Egypt uppskattad av alla kvinnor (och deras män).

Ett bra alternativ på hudvård för alla åldrar är Nvey Eco. Den som upplever att huden blir torr under vintern kommer att älska Nvey Eco Forte Evening Repair Cream, och om man kan gissa hudtyp (Mogen, Torr, Fet/ Oren eller känslig/ Reaktiv) så är det lätt att välja rätt i sortimentet. Primer+ är ett annat bra alternativ, som även passar bra för män.

Den som vill ge en personlig och lyxig julklapp funderar kanske på parfym. Det kan vara lite svårt att välja doft, men vi tipsar om att skicka med ett litet prov som mottagaren kan testa i stället för att dekantera flaskan innan hen har bestämt sig.

Och som alltid finns vi på Turkos för att hjälpa dig att få exakt det du behöver! Välkommen!

 

Vi önskar er en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

 

Våra öppettider under helgerna:

Torsdag 22/12 är sista dagen hos oss innan Jul. Kvällsöppet i butiken fram till kl 18.30

Fredag 23/12 Stängt. Julefrid

27 -28 – 29/12 har vi öppet mellan kl 11 till 14.

Därefter stängt fram till den 10/1 2017 då vi har öppet som vanligt igen. ( 12 – 17)