monet gabriela

UPPDATERING: Från v33 har vi ordinarie öppettider, butiken öppen tisdag – fredag 12 – 17.

Vecka 28: stängt, endast öppet fredag 15/7 kl: 11 – 14

Vecka 29: stängt, endast öppet fredag 22/7 kl: 11 – 14

Vecka 30: stängt, endast öppet fredag 29/7 kl: 11 – 14

Vecka 31: stängt, endast öppet fredag 5/8 kl: 11 – 14

Vecka 32: stängt, endast öppet fredag 12/8 kl: 11 – 14

Underbara sommar!

Vi kommer att ha stängt för semester under några veckor nu i sommar, närmare bestämt under veckorna 28 – 32. Men vi kommer då ändå att finnas på plats på fredagarna mellan kl: 11 – 14 så att ni som behöver har möjlighet att komma förbi och handla och träffa hudvårdsterapeut Gabriela en liten stund. Både Ulrika och Elin är så klart här också, men de är då upptagna med behandlingar den mesta tiden. Och vi vill ju hinna vara lediga också 🙂

Kom ihåg att vi har en webshop – den är alltid öppen!

Under den här perioden ber vi er dock att ha lite extra framförhållning och tålamod eftersom vi skickar paketen på fredagar.

Vi har nästan hela sortimentet av kosmetika i webshoppen, och vi fyller även på med kosttillskott. Om det är något du inte hittar så är du alltid välkommen att mejla oss på info@turkos.se så löser vi det!

Vi önskar er en alldeles fantastiskt underbar sommar!