Här har vi tre av Alqvimias älskade oljor! Det är Queen of Egypt, Childrens and Babies Body and Body Sculptor Body Oil. Julboxen med 3 oljor med 30 ml i vardera kostar 199 kr (annars 150 kr för enskilda flaskor). Perfekt att ta med sig på resan :)Glittriga och ljuvliga hälsningar!

Här får de en presentation <3

Queen of Egypt är inspirerad av de antika Egyptens drottningars doftande och hälsobringade  parfymoljor. Den har en exotisk doft med myrra som bas. Myrra sägs få oss tillbaka till vår kärna och vårt ursprung. Olibanum är en rökelse som främjar hudens andning och för Egypterna så betydde den absolut renhet, medan Myrran representerade evigt liv och ungdom. Dessa två anses vara de bästa på att försköna och hålla huden ugn och strålande. Den ger också en känsla och kvinnlighet, ökad självkänsla en doft som tar dig bortom sinnena. Det var även Myrra och Olibanum Jesus barnet fick. Är underbar för torr hud, lämnar huden sammetslent mjuk och väldoftande.

Body Sculptors olja en en kroppsolja som gör precis det namnet antyder, den hjälper dig att forma din figur på ett naturligt och effektivt sätt. Den hjälper till att förebygga övervikt och vätskeretention. Den aktiverar mikrocirkulationen och gör huden fast och smidig.

Helgtistelolja stödjer matsmältning. Grapefrukt verkar leverstärkande och fungerar fettnedbrytande. Citrongräs och Citron verkar renande och kombinerad med Fänkål som verkar balanserande. Detta ger en effektiv slimmande formula utan stressande koffein. Vi använder den också som en detoxolja.

Effekt:

Minskning av upp till 2,9 cm på buken

Minskning av upp till 2,4 på låren

Minskning av upp till 2,5 kg i vikt

 

Alqvimias Children and Babies Body Oil är en underbar kroppsolja som är mycket lämplig för att ta hand om den känsliga huden på barn och spädbarn, men också för känsliga vuxna. Vi brukar säga att den är den optimala blandningen för att skapa glädje och lugn. Den innehåller  upplyftande citron och grapefrukt, petit grain som är rogivande precis som lavendel. Sedan ger doften av apelsin både trygghet och lycka. Hjälper huden på ett mjukt sätt att hålla huden skyddad och mjuk.

 

 .