Hej!

Här kommer lite bilder från Åhléns City i Stockholm. Så här ser det ut där nu. Den första bilden visar Mats in action:)

Blev så glad över att jag fick träffa så många underbara människor! Så roligt!! Tack till er som kom förbi <3 Hjärtligt tack till tjejerna på Åhléns! Kvinnan som bara kom förbi och bara ville säga att Nvey Ecos Crème de luxe var den bästa foundationen någonsin 🙂

Underbart!

 

 

 

 

Här är en makeup i fullgång 🙂 Tack så hjärtligt för förtroendet <3

 Här är Jeanette på GoGreen Makeup obs att hon har bytt adress. Så härligt att få träffas! Glädje 🙂

 

 Underbara Hannah på Naturligt Snygg kom till mig för en makeup innan Kosmetik Guld som hon skulle på sen 🙂 Så roligt!

 Till Hannah valde jag Crème de Luxe 880, Medium Erase på locken (perfekt primer) och pudret Light Ivory över locken och hela ansiktet för att sätta makeupen. Jag ville att fokuset skulle ligga på hennes ögon. Här använde jag Nvey Ecos svarta Cake Eyeliner som eyeliner men också som skugga och till ögonbrynen. Använde den även på innanför franslinjen för att skapa mer djup och sug i blicken. Använde också Nvey Ecos Muted Plum 175 och den vita 161. Först lade jag den svarta maskaran men sedan längst ut på hennes fransar lade jag lite blå maskara, det blir otroligt effektfullt. På Hannahs kinder valde jag Mauve Rose  357 och sedan diskreta 373, Nude Mauve till hennes läppar.  Sedan var hon redo för kvällen fest! Visst är hon filmstjärne snygg! Önskar er alla en härlig ny vecka 🙂