Nvey Eco FORTE Makeup Remover

Soothing Eye Makeup Remover 118 ml/339:-

Huduttryck för alla

Gör : Ögonmakeupborttagare Konventionell och vattenfast

Storlek 118 ml

En produkt som effektivt med ändå milt tar bort konventionell och vattenfast makeup och maskara samtidigt som den vårdar och stärker fransarna så att de bevaras långa och vackra. 

Lösning: en unik blandning av vårdande ekologiska oljor och fruktvatten som enkelt tar bort både konventionell och vattenfast ögonmakeup och maskara samtidigt som huden runt ögat hålls väl återfuktad och skyddad utan en fet film.
Kompletterande produkter: CLEANSER: rengöringslotion som bäst  passar din huds behov,TONER: som bäst  passa din huds behov
Moisturiser: fuktkräm som passar din huds behov

Skaka väl innan användning. Spraya en liten mängd på en fuktad bomullsrondell och tvätta bort ögonmakeupen. Varning: ät inte, undvik kontakt med öga. Avbryt användanet om irritation uppstår. Förvars under 25*C/ 77 F

Ingredients: Water/Aqua, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil*, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil*, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Glycerin*, Sucrose Laurate, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Fruit Water*, Vitis Vinifera [Grape] Fruit Water*, Benzyl Alcohol, Salicylic Acid, Sorbic Acid, Glycerin. *Certified Organic Ingredient