Nvey Eco PURETE Moisturiser

Skin Balancing Moisturiser 50ml/ 339:-

Huduttryck: oljig hud, obalanserad

Lösning: renande och återfuktande

Stolek 50 ml

Din hud: har en med ökad oljeproduktion i T-zonen (kombinationshud), oljig, akne och oren med en känsla av tung, klibbig, vaxartad hud, förstorade eller blockerade porer och livlöshet och ytlig irritation.

Lösning:En fuktgivande, lätt och icke-komedogenisk formula som hjälper till att omfördela sebumet jämt och eliminera överflödig olja i T-zonen. Aktviva ingredienser som går till roten av problemet för oljiga, oren hy och lugnar inflammationen som finns i samband med plitor och akne. Genom fortsatt användning så återfuktas huden och den återfår en bättre balans så att huden ren, klarare, mindre glansig och väl återfuktad utan att kännas stram.

 

Kompletterande hudvård:PURETE Skin Balancing Cleanser, PURETE Purifying Mist,PURETE Vital Purete Concentrate, PURETE Detoxifying Mask

 

Applicera en liten mängd av produkten på kvällen på en väl rengjord hud. Använd mjuka cirklande  rörelser över ditt ansikte, hals och dekolletage. Varning: Ät inte, undvik kontakt med ögats område. Avsluta behandling och irritation uppstår.

Ingredients: Water/Aqua, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil*, Glycerin*, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil*, Butyrospermum Parkii Butter*, Cetyl Alcohol, Glycerin, Glyceryl Behenate, Chondrus Crispus Extract, Sucrose Laurate, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Fruit Water*, Tocopherol [Natural Vitamin E], Hydrogenated Palm Kernel Glycerides, Hydrogenated Palm Glycerides, Xanthan Gum, Citrus Medica Limonum [Lemon Peel] Oil, Epilobium Fleischeri Extract*, Benzyl Alcohol, Salicylic Acid, Sorbic Acid, Citric Acid, Potassium Sorbate. *Certified Organic Ingredient.