Nvey Eco PURETE Purifying Mist

Purifying Mist 118 ml/ 329:-

Huduttryck : oljig hud, obalanserad kombinations hud

Egenskaper: renande

Storlek 118 ml

Din hud: har obalans med oljeproduktion  i T-zonen /kombinationshud, fet, akne och oren hud med en känsla av fet och vaxartad hud och grovhud med förstorade och igensatta porer, matthet och en ytlig irritation.

Lösning:  en ansiktstonic  alkoholfri som milt tar bort rengöringsrester och orenheter med ingredienser som lugnar, minskar talgproduktionen och förbereder den för den efterföljande hudvården.

Kompletterande hudvård:PURETE Skin Balancing Cleanser,PURETE Vital Purete Concentrate,PUERET Skin Balansing Moisturising,PURETE Detoxifying Mask

Applikation: Skaka väl före användning. Spraya en liten mängd av produkten på en bomullstuss och svep mjukt och försiktigt över rengjort ansikte/hals. Eller spraya direkt på ansiktet med ögonen slutna, håll behållaren 20 cm från ansiktet tas bort från ansiktet med bomull.

 Ingredients: Water/Aqua, Citrus Medica Limonum [Lemon] Fruit Water*, Glycerin*, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Fruit Water*, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil*, Benzyl Alcohol, Salicylic Acid, Sorbic Acid, Glycerin, Sucrose Laurate, Epilobium Fleischeri Extract*, Citric Acid, Potassium Sorbate. *Certified Organic Ingredient.