Nvey Eco FORTE Day Cream

Hydrating Day Cream 50 ml/339:-

Huduttryck: alla

Egenskaper: Fuktgivande dagkräm

Storlek 50 ml

Din hud:  en normal hud med minimala problem som behöver fortsatt komfort och återfuktning för att bibehålla hudens funktioner och förhindra uttorkning.

Lösning:  en lätt och mjukgörande fuktgivande kräm som ger huden en snabb återfuktning och som lämnar huden mjuk, smidig och behaglig hela dagen.

KOMPLETTERANDE PRODUKTER, CLEANSERS alla typer,  välj den som bäst passar din hud,FORTE Evening Repair Moisturising Crème för att passa din huds behov, FORTE Cellular Renewing Eye Care för att passa din huds behov

 

Applicera en liten mängd av produkten på kvällen på en väl rengjord hud. Använd mjuka cirklande  rörelser över ditt ansikte, hals och dekolletage.

Ingredients: Water/Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil*, Glycerin*, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil*, Butyrospermum Parkii Butter*, Cetyl Alcohol, Hydrolyzed Corn Starch, Glyceryl Behenate, Beta Vulgaris (Beet) Root Extract, Chondrus Crispus Extract, Sucrose Laurate, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Fruit Water*, Tocopherol [Natural Vitamin E], Hydrogenated Palm Kernel Glycerides, Hydrogenated Palm Glycerides, Xanthan Gum, Glycine Soja (Soybean) Oil*, Calendula Officinalis Flower Extract*, Linoleic Acid, Linolenic Acid, Citrus Aurantium Dulcis [Orange Peel] Oil, Benzyl Alcohol, Salicylic Acid, Sorbic Acid, Citric Acid. *Certified Organic Ingredient.