Nvey Eco RICHE Mask

Nvey Eco Hydra Dynamic Mask 50 ml/359:-

Huduttryck: en hud som har brist på fett och vatten

Gör: ger näring och lyster

Din hud: en hud som har brist på olja och fukt. Huden kliar, stramar och flagnar, torrhets linjer, brist på fasthet, sträv och ett allmänt torr.

Lösning: en behagligt mjuk kompletterande behandling som ytterligare bidrar till att återfukta, stärka, återställa och föryngra en hud som är torr och behöver ny lyster. Finmalen fransk gul lera hjälper huden att återfå en sebum balans och ökar cellförnyelsen, vilket ger en mjuk, strålande och hy som fått rikligt med näring.  

 Gör så här:  lägg ett tjockt lager av ansiktsmasken på välrengjord och förbered hud. Låt verka i 10- 20 minuter och skölj sedan av med ljummet vatten

Komplettarnde hudvård i RICHE serien

Ingredients: Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Water/Aqua, Kaolin, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil*, Glycerin*, Glyceryl Stearate, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil*, Illite, Linoleic Acid, Linolenic Acid, Xanthan Gum, Benzyl Alcohol, Salicylic Acid, Sorbic Acid, Hydrolyzed Corn Starch, Beta Vulgaris (Beet) Root Extract, Glycerin. *Certified Organic Ingredient