Nvey Eco FORTE Night Cream

Evening Repair Cream 50 ml/359:-

Huduttryck: Torr

Egenskaper: Reparerande och närande nattkräm

Storlek 50 ml

Din hud:  har något eller alla av följande symptom: förlust av spänst ,ojämn och grov struktur , fina linjer och rynkor, inflammerad, irriterad, flagning, uttorkad eller en hud som blivit kemiskt  eller dermatologiskt behandlad. Denna närande kräm fokuserar på att återställa och vårda huden på natten.

Lösning:en lugnande och närande kräm som samtidigt återställer elasticiteten och smidigheten genom att stimulera hudens förnyelseprocess och huden blir väl återfuktad

 

Applicera: en liten mängd av produkten på kvällen på en väl rengjord hud. Använd mjuka cirklande  rörelser över ditt ansikte, hals och dekolletage.

Ingredients: Water/Aqua, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil*, Glycerin*, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil*, Butyrospermum Parkii Butter*, Citrus Aurantium Dulcis [Orange] Fruit Water*, Alcohol*, Glyceryl Behenate, Cetyl Alcohol, Chondrus Crispus Extract, Sucrose Laurate, Hydrogenated Palm Kernel Glycerides, Hydrogenated Palm Glycerides, Tocopherol [Natural Vitamin E], Xanthan Gum, Citrus Aurantium Dulcis [Orange Peel] Oil, Benzyl Alcohol, Salicylic Acid, Sorbic Acid, Onopordum Acanthium Flower/Leaf/Stem Extract*, Citric Acid. *Certified Organic Ingredient.