Nvey Eco FORTE Eye Care

Cellular Renweing Eye Care 15 ml/329:-

Hudutryck: alla

Gör: minskar fina linjer och rynkor

Storlek 15 ml

 Din hud: området runt ögat har fina linjer och rynkor, förlorat spänst, är torr och känsligt

Lösningen:  lätt men fylld med verksamma ingredienser som återfuktar och stärker det känsliga området runt ögonen reducerar uttryckslinjer och rynkor, främjar syreupptag till cellerna samtidigt som vävnaden runt ögat stärks.

 

 Kompletterande  hudvård:CLEANSER: Den rengöringen som bäst passar din huds behov från serien,TONER: Den toner som bäst passar din huds behov från serienMOISTURISER: Den kräm som bäst passar din behov från serien

Applicering: t a en liten mängd runt ögonen på en rengjord hud, appliceras med mjuka och lätta rörelser.

Ingredients: Water/Aqua, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil*, Glycerin*, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil*, Butyrospermum Parkii Butter*, Citrus Aurantium Dulcis [Orange] Fruit Water*, Cetyl Alcohol, Fagus Sylvatica Bud Extract*, Glyceryl Behenate, Chondrus Crispus Extract, Sucrose Laurate, Hydrogenated Palm Kernel Glycerides, Hydrogenated Palm Glycerides, Tocopherol [Natural Vitamin E], Candelilla/Jojoba/Rice Bran Polyglyceryl-3 Esters, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Sodium Stearoyl Lactylate, Xanthan Gum, Benzyl Alcohol, Salicylic Acid, Sorbic Acid, Citric Acid, Benzoic Acid. *Certified Organic Ingredient.