Hej 🙂

Fantastiska makeupartist och hårkonstnär (ja, det är den bästa beskrivningen tycker jag, kolla hennes Fb sida!) Camilla Jönsson är som ni kanske minns i Sydafrika och arbetar. I går så stannde hon i skuggan och gjorde swatches på Nvey Ecos creme de luxe foundation. Hon berättade också att hon hade haft en modell som var en riktigt djurvän som naturligtvis uppskattade att Nvey Eco är ekologiskt och inte testat på djur i något led! Följ gärna hennes vackra arbete här! Vi har också en Nvey Eco sida som vi lägger upp bilder, inspiration och tips, förutom Turkos sidan förstås 🙂

Hoppas att ni har en härlig söndag! Här så har vi snö på marken, -3 grader ute och lite sol 🙂 Massor med solstrålar och kramar Gabriela

Ett litet smakprov-  Copyright © Leonard Gren | http://www.LeoGren.com/ på underbar magi!!