white light serumWhite Light, min och många andras älskling

Det var faktiskt White Light som fick mig att förstå att de på Alqvima kan sin sak. Jag läser ofta inci- listor och ser när man har en djupare förståelse för aromaterapi. Med Alqvimia så är jag så ödmjuk inför Idilis kunskap (skaparen av Alqvimia).

Vad är det som är så speciellt med den? Jo, dels så minskar White Light mörka fläckar, och reglerar produktionen av melanin. Så för dem som har melasma eller mörka ärr från akne är den underbar. Men den kan en sak till, när finnarna inte verkar vilja ge sig så brukar den hjälpa till att balansera och rena ansiktet. (Nu vill jag också säga att man även måste titta på insidan och se vad som behövs göras där.) Jag har sett det flera, flera gånger. So when ever in doubt take White Light. 

Den är tillverkad med ekologiska ingredienser och vegetabiliska råvaror så som druvkärneolja (en bra hudolja som innehåller mycket omega 6 och e-vitamin, den hjälper huden att läka sig från solskador), vetegroddsolja (e-vitaminrik och en bra hudföryngrare- bra för känslig hud), ängskrasseolja (stabil och välgörande hudolja som också är rik på e- och c-vitamin som skyddar huden från fria radikaler) och lakritsrots extrakt som är utmärkt på att bleka huden.

Den värdefulla lakritsroten är egentligen en del av hemligheten (användes även i det gamla Egypten), den innehåller ett ämne glabridin som är blekande och  har en antiinflammatorisk funktion på huden. Ja , jag skulle kunna berätta mer om denna ingrediens men vi nöjer oss väl där.  De eteriska oljor som ingår är basera citron, apelsin, petitgrain, tangerine, grapefrukt, bergamott och geranium. Även citrusen är en blekande och har inte minst hudvårdande funktioner. Renande, cellförnyande, lymfstödjande och balanserande.

Huden känns mjuk huden och får en vacker lyster. Den förhindrar också för tidigt åldrande, och är bra för huden på många vis. Man använder oljan på kvällen då man ska gå och lägga sig. Man smörjer in oljan (2 pump) i ansiktet på fuktig hud. Använd den aldrig direkt ute i solen. När den används på sommaren så är det bäst att använda den på kvällen. Den bästa tiden att använda White Light är från hösten och fram till våren. Min man har fått bort 2 pigmentsfläckar med den. Och har klienter som fått se sin melsama blekna bort. Jag använder själv i omgångar, inte för att jag har pigmetsförändringar men för att den är ett underbart serum, doftar ljuvligt och ger huden en underbar lyster. Den var med på nyheterna i Spanien då den lanserades. Ja, det var lite om White Lighten 🙂

Solstrålar och kramar