UVbio är en solserie som är 100% naturlig och ekocertifierad av ECOCERT. Solkrämerna har ett fysikaliskt solfilter (titandioxid) som reflekterar solens strålar och ger effektivt skydd mot UVA-, UVB- och UVC-strålar. Solserien innehåller inga syntetiska färg- eller doftämnen, inga syntetiska konserveringsmedel eller kemiska solfilter. UVbios solskyddskrämer är vattenfasta och djupt återfuktande och vårdande med bl.a. olivolja, granatäpple och havtorn. Aftersun-krämen är svalkande och återuppbyggande med jojobaolja, aloe vera och grönt te.

Finns med Spf 20 som ger medium protection

[nggallery id=30]

Ingredienser:

Ingredienser: Aqua, Titanium Dioxide, Glycine Soja Oil*, Caprylic/Capric, Triglyceride, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Butyrospermum Parkii Butter*, Glycerin, Olea Europaea Fruit Oil*, Camellia Sinensis Leaf Extract*, Olea Europaea Leaf Extract*, Glyceryl Oleate, Zinc Oxide, Canola Oil, Simmondsia Chinensis Oil*, Alcohol, Chamomilla Recutita Flower Extract*, Oenothera Biennis Oil*, Hippophae Rhamnoides Oil*, Oryza Sativa Bran Oil, Macadamia Ternifolia Oil, Stearic Acid, Soy Bean Lecitin, Parfum (Essential Oils), Bisabolol, Tocopherol, Tocopheryl Acetate, Magnesium Sulfate, Citronellol, Limonene, Linalool. * Ekologiska ingredienser.