Ny Creme deluxe foundation

Nu har vi fyllt på webshoppen med nya nyanser av Creme deluxe Flawless foundation. 880 och 881 är båda för ljus till medium hudton, 880 är för de med gul underton och 881 är neutral med dragning åt rosa.

För er som tidigare använt 870 och 875 så är de nyanserna något förändrade. 870 går mer åt det olivfärgade hållet och 875 har mer rosa i sig än tidigare.  Till er som använt dessa nyanser tidigare rekommenderar vi att ni testar först. För er som använt 875 tidigare och inte har så rosa undertoner kan 881 vara ett alternativ.

Bäst resultat

Bäst blir resultatet om man applicerar med en foundationpensel. Då är det lätt att styra hur mycket eller lite man vill täcka.

Gör så här:

*ta upp foundation med en spatel
*från spateln ta du sedan foundation med din pensel och applicerar i ansiktet
*till sist så drar du nedåt med pensel så att de små ansiktshåren ligger rätt