Vi har haft ögonen på inspirerande Spabanken ganska länge, och förra veckan skickade vi ett paket med Alqvimia till Spadrottningen Heidi. Dagen efter ser vi att Heidi är på Kanarieöarna och får en Queen of Egypt behandling! Ja, ett helt otroligt samanträffande, eller så är det precis som det ska vara. Läs här och här vad Heide tyckte.

”Behandlingen bestod av en ordentlig skrubb som gjorde huden sammetslen, följt av en inpackning och en återfuktande massage med eteriska oljor. Som grädde på moset sprutade terapeuten lite parfym i samma doftserie på mina handleder innan hon var klar så visst gick jag från spat som en väldoftande inkarnation av Cleopatra!”

Önskar er alla en underbar helg! Har flera mailfrågor som väntar försöker svara på dem så fort som möjligt men det kan tyvärr dröja lite.
Solstrålar och kramar Gabriela