Du får just nu

20 % rabatt på Nvey Ecos paletter med 5 ögonskuggor

(ordinare pris 525:-) gäller palett nr 1, 2 och 4. Erbjudandet gäller i vår butik i Östersund.

NVEY ECO Organic Make-up har kombinerat lyx med naturen för att skapa en av världens vackraste och mest naturliga make-up serier.

Den ekologiska ögonskuggspaletten från NVEY ECO gör det lätt för dej att välja vilka ögonskuggor du ska använda. Professionella make-up artister har varit med och tagit fram och satt samman dessa fantastiska färger för att du ska kunna använda dem på dagen och till fest. Ögonskuggorna är talkfria och innehåller lindrande, naturliga ingredienser som kamomill, majssilke och jojoba olja. Antioxidanterna vitamin A, C och E är tillsatta för att ge en mjuk och len konsistens, perfekt för torr och känslig hud.

Vill du få tips på hur du applicera Nvey Ecos ögonskuggor? Titta på videon nedan: