Queen of Egypt Body Oil 150 ml/ 619:-

Motverkar åldrandet och förstärker kvinnans självkänsla.

Queen of Egypt är inspirerad av de antika Egyptens drottningars doftande och hälsobringade  parfymoljor. Den har en exotisk doft med myrra som bas. Myrra sägs få oss tillbaka till vår kärna och vårt ursprung. Olibanum är en rökelse som främjar hudens andning och för Egypterna så betydde den absolut renhet, medan Myrran representerade evigt liv och ungdom. Dessa två anses vara de bästa på att försköna och hålla huden ugn och strålande. Den ger också en känsla och kvinnlighet, ökad självkänsla en doft som tar dig bortom sinnena. Det var även Myrra och Olibanum Jesus barnet fick. Är underbar för torr hud, lämnar huden sammetslent mjuk och väldoftande.

Terapeutisk kroppsolja. Appliceras med massage.

Ingredientes/Ingredients: Prunus amygdalus dulcis (sweet almond) oil, Citrus aurantium amara (bitter orange) peel oil, Boswellia carterii oil, Commiphora myrrha oil, Limonene*, Benzyl benzoate*, Geraniol*, Linalool*, Coumarin*, Alpha-isomethyl ionone*, Methyl 2-octynoate*, Citral*, Benzyl alcohol*, Amyl cinnamal*, Hexyl cinnamal* *Componentes Naturales de los Aceites Esenciales/ Natural Components of Essential Oils